Over mij

Is je lichaam toe aan wat ontspanning? Bij Pyris Massage Salon word je na een vriendelijk ontvangst van top tot teen onder handen genomen. Hier geniet je van een professionele massage, een aangename atmosfeer en natuurlijk een welverdiend momentje voor jezelf.

Irena

Pyris massage salon is een massage salon waarbij kwaliteit voorop staat. U kunt bij mij terecht voor een goede ontspanningsmassage, indiase hoofdmassage, hot-stone massage of voet massage. Ik ben een gedimplomeerde masseuse om een zo goed mogelijke massage te kunnen garanderen. Daarnaast werk ik met A-kwaliteit oliƫn en massagetafel, omdat deze de kwaliteit van een massage enorm verhogen.

De manier waarop ik massage geef maakt het mogelijk om anders om te gaan met fysieke en emotionele stress klachten en om deze klachten te verminderen. Hierdoor kun je letterlijk en figuurlijk vrijer en gemakkelijker gaan bewegen in jezelf en je leven. De massages stimuleren en versnellen het proces om autonomer te worden in verbinding met jezelf en de wereld om je heen. Zodat je meer helderheid en kracht gaat ervaren in jezelf, innerlijke rust gaat vinden en vanuit daar je leven vorm kunt geven. In overleg met de klant stel ik een traject samen om je zo goed mogelijk verder te helpen met je vraag. Hierbij wordt gebruik gemaakt van massage die gericht is op ontspanning.